top of page

Vintern går mot vår

Imellom snøføyka og -15 går tida til å oppdatere seg med ny kunnskap. Alt i fra studioarbeid til bilderedigering. Bilder i arkivet mitt oppdages på nytt og får nytt liv. En del av dem vil jeg dele her på nettsia - litt etter litt.


Studio/arbeidsrommet mitt her på Yttern er under oppussing. Litt maling, møbler og omorganisering må til, og gir inspirasjon til å jobbe mer i studio. Selv om det er utendørs jeg jobber mest, er det greit å ha ett sted innendørs for å jobbe med andre ting.


I vinter har jeg også hatt en del oppdrag med å restaurere gamle svart/hvit bilder. Avfotografere og sette dem i fin stand. Noen har også blitt forstørret og printet på nytt. Gamle minner er viktig å ta vare på, og det er gøy å hjelpe til.


Det gledes til våren og nye fotomuligheter. Velkommen :)
13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page