Fotografering på Helgeland:
2021:
Planlegges:   Dønna
Planlegges:   Nesna
Planlegges:   Sørfjorden/Rødøy
Planlegges:   Mosjøen
2020: 
25.-27. Juni:  Dønna

 

Har du skaffet deg en livlig valp? Ønsker du deg bilde av din hund i sin beste alder? 

Kanskje en sjarmerende katt? Uansett er det verdt å investere i gode minner.

Ett godt tips til deg før du velger fotograf - finn bildestilen DU liker. 

Dersom du liker min bildestil og ønsker fotografering - ta kontakt. 

Før fotograferingen starter

Jeg er opptatt av å veilede deg før, under og etter fotografering. Dersom du ikke har noen spesielle ønsker for lokasjon utendørs vil jeg komme med tips alt etter hvilke bilder du ønsker deg. Kanskje ønsker du deg bilder i skogen, eller ved sjøen. Eller i rustikke omgivelser? Jeg fotograferer stort sett utendørs i naturlig lys. Vi bruker god tid til lek og fotografering, men du må kanskje påregne 1 til 2 timer. Dersom været tilsier at vi ikke ønsker å ta bilder denne dagen, avtaler vi nytt tidspunkt - uten tillegg i prisen. 

Har du en firbeint venn som vil fotograferes innendørs?

Da kan jeg gi deg muligheten for bilder i mitt studio. Der har jeg for det meste besøk av innekatter, men også andre dyr som ikke kan fotograferes utendørs. Det kan være skremmende for en katt å dra på besøk, men vi skal bruke tid på å finne ro. Dersom katten likevel ikke vil fotograferes, så kan vi prøve igjen en annen dag - uten tillegg i prisen. 

Etter fotografering

Innen ca. to uker vil du få tilgang til en link hvor du kan se bildene fra fotograferingen på din mobil/nettbrett eller laptop. Her kan du velge bildende du liker i fred og ro. Disse bildene er ikke mulig å kopiere. 

Når du er klar for å bestille fotoprodukter kan du få en gratis visningstime hvis du ønsker. Vi kan også treffes på skype, e-post eller telefon alt etter hva som passer deg best. Jeg har også noen demo-produkter som jeg gjerne vil vise deg, slik at du kan ta et enklere valg av veggbilder.  

Fotografering på Helgeland.

Dersom du ikke bor i nærheten av Mo i Rana, men andre steder på Helgeland. Ta kontakt likevel! Det kan være jeg er på reise for å fotografere! Hvis du kjenner flere på ditt hjemsted som ønsker fotografering er det større muligheter for et besøk fra meg. Jeg vil også annonsere i forkant på hjemmeside og facebook planlagte reiser. 

Kontrakt/avtale om fotografering signeres på forhånd.

Ta kontakt for mer informasjon og booking. Vi sees :-)


JOY_logo_original- (2).jpg
Trenger din hund pelsstell før fotografering?
Ta kontakt med Kirsti - Joys Hundesalong
Pelsstell, klipp, vask & føning og kloklipp.
Kirsti gir deg gode råd og tips om produkter